Logotyp, Torsbyflygplats
LFV - Färdplanering - FPC

Torsby Flygplats är en modern kommunal flygplats med närhet till upplevelser, aktiviteter och möten.

Torsby kommun

Klart med fortsatt flygtrafik Torsby-Hagfors-Arlanda till och med 2019

Trafikverket meddelade i dag i ett pressmeddelande att det nu är klart att flyglinjen Torsby-Hagfors-Arlanda får fortsatt upphandlad flygtafik till och med år 2019

- Det här är underbart! Vilken fantastiskt fin och bra julklapp till näringslivet i Torsby och Hagfors med omnejd. Jag vill rikta ett stort tack till Svenska Direktflyg AB som ser till att flyget är punktligt och håller regulariteten. Ett stort tack också till alla resenärer som visar att de återfått förtroendet för flyglinjen, genom att de nu använder linjen flitigt. Jag vill också tacka Region Värmland som sett vårt behov av fungerande kommunikation. Sist men inte minst - tack till och alla medarbetare som arbetar med att marknadsföra flyglinjen, säger Ann-Katrin Järåsen, kommunalråd i Torsby.

- Ett jätteroligt besked! Nu är det bara att kavla upp armarna och fortsätta arbetet inför nästa upphandlingsperiod, säger Thomas Stjerndorff, vd Torsby Flygplats.

Läs Trafikverkets pressmeddelande här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 
Publicerad: 2016-12-09 @ 17.53 av Ulrika Andersson
Dela

Torsby Flygplats tel: 0560-106 54 | e-post: airport.ESST@torsby.se | Adress: Vasserudsvägen 3, 685 34 Torsby.

Rese- och biljettinformation tel: 090-12 12 40 | e-post: support@jonair.se | webbsida: www.jonair.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.