Logotyp, Torsbyflygplats
LFV - Färdplanering - FPC

Torsby Flygplats är en modern kommunal flygplats med närhet till upplevelser, aktiviteter och möten.

Torsby kommun

Flygbolaget Jonair tar över spakarna för Torsbyflyget 27 oktober

Från och med fredagen den 27 oktober kommer resenärerna på Torsbyflyget få flyga i det här flygplanet, en Beechcraft Super King Air B200. Foto: Jonair AB.

På fredag den 27 oktober tar flygbolaget Jonair AB över spakarna på Torsbyflyget. Torsby kommun och Torsby Flygplats hälsar dem varmt välkomna att trafikera linjen de kommande fyra åren.

I samband med flygbolagsbytet på linjen kommer sträckan att trafikeras med en ny typ av flygplan, en Beechcraft Super King Air B200 med 12 säten.

-Vi hälsar vår nya operatör och samarbetspartner Jonair välkommen. Vi har haft ett bra inledande samarbete sedan vi fick beskedet från Trafikverket om att Jonair tar vid efter Amapola. Vi har höga förväntningar på det nytillträdande flygbolaget som är ett väletablerat bolag som flugit i över 50 år i Sverige. Jonair har ett mycket gott rykte på de flygplatser de opererar på och de har en imponerande regularitet på de flyglinjer de trafikerar, vilket är oerhört viktigt för att bibehålla resenärernas förtroende, säger Martin Berglund, flygplatschef Torsby Flygplats.

 

Eftermiddagsturen från Arlanda avgår en kvart senare fr o m 27 oktober
Tidtabellen ser i stort sett likadan ut som tidigare, med undantag för en avgång, nämligen eftermiddagsturen från Arlanda, som från och med 27 oktober kommer att avgå kl. 18.30 istället för nuvarande 18.15 och kommer därför att landa kl. 19.50 i Torsby, istället för 19.35.


Övriga nyheter från Arlanda framgår av biljetten och på Jonairs webbsida

I samband med att Jonair tar över linjeflyget mellan Torsby-Hagfors-Arlanda sker ytterligare några förändringar:
* Max bagagevikt inkl. hanbagage är 20 kg.
* Inför avresa från Arlanda till Hagfors och Torsby: se biljett och info på www.jonair.se Länk till annan webbplats. under rubriken "RESEINFO" (Före avgång – Jonair Affärsflyg Länk till annan webbplats.) och (Mötesplats Arlanda – Jonair Affärsflyg) Länk till annan webbplats.


Sänkt pris, från 595 kr, på resor fram till årsskiftet 2023/2024
Sedan slutet av juli och fortfarande erbjuder Jonair ett antal enkelbiljetter vid varje avgång, både från Torsby och tillbaks från Arlanda, för resor fram till årsskiftet, från 595 kr, dvs. 100 kr billigare än nuvarande pris.

 

För bokning och info om biljetter/resor, kontakta Jonair
Webbsida: www.jonair.se Länk till annan webbplats.
E-post: support@jonair.se
Kundtjänst tel: 090-12 12 40


Tidtabellen som gäller från och med 27 oktober finns också här på startsidan

 

Publicerad: 2023-10-18 @ 14.45 av Ulrika Andersson
Dela

Torsby Flygplats tel: 0560-106 54 | e-post: airport.ESST@torsby.se | Adress: Vasserudsvägen 3, 685 34 Torsby.

Rese- och biljettinformation tel: 090-12 12 40 | e-post: support@jonair.se | webbsida: www.jonair.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.